Samsam op de NOT

banner

Samsam op de NOT

Kom jij ook op ons feestje?

Op woensdag 28 januari vieren we ons verjaardagsfeest op het hoofdpodium van de NOT in hal 08. Doe mee met de 40 Jaar Samsam & Wereldburgerschap Quiz (door Samsam-ambassadeur Maurice Lede) en maak kans op een training t.w.v. €499,- voor het hele team op jouw school over de inzet van Samsam en wereldburgerschap.

Klik hier om je gratis aan te melden voor de NOT

Kom langs op de stand

Bezoek ook onze stand in hal 10, F045. Wij staan klaar om samen met jou te kijken naar de toekomst van het onderwijs. Welke thema's vind jij belangrijk en hoe zie jij de rol van wereldburgerschap in het onderwijs? Maak meteen kennis met onze nieuwe trainingen en de reportersclub. 

Kom je niet naar de NOT?

Niet getreurd, want 13 januari verscheen de prachtige jubileumeditie van Samsam met als thema: de Toekomst. Primeur is een interview met Mark Rutte. Lees hier het magazine. Bovendien hebben we dit jubileumjaar nog veel meer activiteiten in petto om ons 40-jarige bestaan te vieren. Houd vooral de website en social media in de gaten voor een feestelijk jaar! Wil je ons een cadeautje geven? Like onze Facebookpagina en volg ons op Twitter! (Daar vind je ook een sneakpreview van onze quizvragen.)

Actie

Nu 25% korting op een Samsamtraining bij inschrijving voor 1 maart 2015, o.v.v. NOT 2015. Kijk op www.samsam.net/academie voor meer informatie over trainingen bij jou in de buurt.